Pučko otvoreno učilište Krapina 15. će se puta uključiti u Tjedan cjeloživotnog učenja

Uz Godinu čitanja, književni lik na filmskom platnu: Organizirane kino projekcije “Šegrta Hlapića” za krapinske učenike

Objavljeno: 26.09.2021. zagorjeinternational

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira 15. Tjedan cjeloživotnog učenja, od 27. rujna do 3. listopada. Riječ je o nacionalnoj obrazovnoj kampanji čiji je cilj promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u Republici Hrvatskoj te neposredno i neformalno prenijeti građanima poruku o važnosti kontinuiranog obrazovanja i učenja.


U Tjednu cjeloživotnog učenja ove se godine organiziraju događanja povezana s poticanjem čitanja i razvojem čitateljske publike, kako bi se različitim ciljnim i dobnim skupinama ukazalo na važnost čitanja kao jednog oblika cjeloživotnog učenja, s obzirom na to da je Ministarstvo kulture i medija 2021. godinu proglasilo Godinom čitanja.  


Pučko otvoreno učilište Krapina uključit će se po 15. puta u ovu nacionalnu kampanju. Tim povodom, u Kinu Krapina bit će organizirane projekcije filma “Šegrt Hlapić“ za učenike krapinskih osnovnih škola. (vh) 

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter