Rok je 11. listopada

Predložite kandidate za članove Savjeta mladih općine Hum na Sutli

Objavljeno: 26.09.2021. zagorjeinternational

Općinsko vijeće Huma na Sutli objavilo je javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih.
U Savjet se na mandat od tri godine bira pet članova i njihovih zamjenika, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Članovi mogu biti osobe s prebivalištem ili boravištem na području općine koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju od navršenih 15 do navršenih 29 godina života.
Pravo predlaganja kandidata za članove Savjeta imaju udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih od najmanje 10 mladih.
Prijedlozi kandidatura za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike dostavljaju se pismenim putem na adresu Općina Hum na Sutli, Odbor za izbor i imenovanje, Hum na Sutli 175, 49231 Hum na Sutli, s naznakom “Prijedlog kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih općine Hum na Sutli“.
Prijedlozi se mogu slati do 11. listopada, a detalji poziva nalaze se na internetskoj stranici općine. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba