KRAPINSKA SOPRANISTICA OSTVARILA SVOJ SAN: U zagrebačkoj “Ludoj kući“ održana premijera koncertnog spektakla Barbare Suhodolčan i Ansambla “C’est la vie!”

“Stajati na kazališnim daskama sa svojim projektom, u prepunom kazalištu, nema riječi kojima bih opisala kako sam se osjećala“

Objavljeno: 25.09.2021. zagorjeinternational

U zagrebačkom kazalištu “Luda kuća“ održana je premijera koncertnog spektakla “C’est la vie!” krapinske sopranistice Barbare Suhodolčan i Ansambla C’est la Vie.

Radi se o spoju nekoliko glazbenih žanrova koji, uz interakciju s publikom, čini savršenu kolaž predstavu. Nastao je iz želje za potpunim i intenzivnijim uključenjem publike u glazbu i sve što se odvija na pozornici, a izvodi se sve – od mjuzikla, operete, francuskih šansona i talijanskih kancona, do cabareta i jazza, uz zanimljive obrade i nesvakidašnji instrumentalni ansambl.

Glazbeno i dramski priču prepričava vokalna solistica, operna i koncertna pjevačica Barbara Suhodolčan, a prate je članovi Ansambla C’est la vie – Antonio Vrbički na harmonici, Tomislav Parmać na klaviru, Željen Klašterka na gitari i Tihomir Novak na kontrabasu.

– Premijera je bila preemotivna za mene, moje divne dečke s kojima sam dijelila pozornicu, moju obitelj, prijatelje, a vjerujem i za mnoge u publici. Stajati na kazališnim daskama sa svojim projektom, u prepunom kazalištu, nema riječi kojima bih opisala kako sam se osjećala! Želim zahvaliti svima koji su bili uz mene u realizaciji ovog projekta na bilo koji način. Ispričavam se ako sam bila naporna i zahtjevna (a znam da jesam), maltretirala vas detaljima i pozivima, budila usred noći, ali mislim da je vrijedilo, srce mi je prepuno! Hvala vam, publiko, što ste s nama podijelili emocije, suze i smijeh! Hvala vam na pljesku! A sad idemo dalje dijeliti sreću, veselje i glazbu po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu! C’EST LA VIE! Vidimo se u vašem gradu!– napisala je na svojem Facebooku krapinske sopranistica.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba