Povodom Međunarodnog dana inteligencije, u Krapini ćete 2. listopada moći testirati svoju inteligenciju

PRISTUPITE ‘IQ TESTU’: Za uspješan rezultat nije potrebno prethodno znanje, a ostvarite li bolji rezultat od 98 posto populacije, postat ćete član Mense

Objavljeno: 25.09.2021. zagorjeinternational

Hrvatska Mensa obilježit će 75. Međunarodni dan inteligencije testiranjima inteligencije u čak sedam hrvatskih gradova, među kojima je i Krapina. Pozivaju se svi zainteresirani i radoznali, a mogu sudjelovati i maloljetnici uz pratnju roditelja. Testiranje, koje će se u Krapini održati 2. listopada, provest će ovlašteni Mensin psiholog, a rezultat testiranja stiže na e-mail adresu svakog pristupnika u roku od nekoliko tjedana. Svi koji ostvare bolji rezultat od 98 posto populacije, moći će se učlaniti u Mensu, koja u Hrvatskoj okuplja oko 750, a u svijetu oko 140 tisuća članova.
Minimalna dobna granica za pristupanje testiranju je 14 godina, a mlađi od 18 godina trebaju doći u pratnji roditelja ili staratelja. Za uspješan rezultat na testu nije potrebno prethodno znanje, poznavanje matematike, određena razina obrazovanja niti znanje jezika. Na svim testiranjima je potrebno pridržavanje epidemioloških mjera uz obvezno nošenje zaštitnih maski.
Mensa u Hrvatskoj djeluje od 1997. godine, a ovo je dvanaesti puta da sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog dana inteligencije. Prijave na ovogodišnje testiranje moguće su na licu mjesta ili putem webshopa Hrvatske Mense, na kojoj se može pronaći više informacija o testiranju, a svi koji se prijave online, ostvaruju popust na cijenu testiranja.
Osim druženja i putovanja, Hrvatska Mensa nudi članovima i niz drugih pogodnosti, koje možete provjeriti na službenim stranicama Hrvatske Mense.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter