Stravična tragedija dogodila se prošle noći na zagrebačkim Mlinovima

Otac ugušio svoje troje djece, pa se pokušao otrovati

Objavljeno: 25.09.2021. zagorjeinternational

Blizance dječaka i djevojčicu u dobi od sedam godina i sina u dobi od četiri godine ugušio je noćas vlastiti otac u potkrovnom penthouseu na zagrebačkim Mlinovima, a nakon toga je uzeo zasad nepoznato sredstvo kojim je namjeravao počiniti samoubojstvo, piše Jutarnji list.

Preživio je i odvezen je u bolnicu. Tijelo četverogodišnjaka bilo u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku.

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, roditelji djece su rastavljeni i djeca su najvjerojatnije vikend trebala provesti s ocem.

Policija je do ranih jutarnjih sati provodila očevid, a jutros su tijela troje djece prevezena na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se obdukcijom ustanoviti uzrok smrti.

Otac djece je, inače, iskusni financijski konzultant koji je diplomirao na sveučilištu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim leasing kućama, ali i na voditeljskim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima.

Da bi nešto strašno mogao napraviti najavio je u statusu na Facebooku objavljenom oko ponoći, u kojem je, između ostaloga, napisao “Zbogom svima…”, a spomenuo je i loše odnose svoje bivše supruge i njegove sadašnje partneric te “braću iz masonske lože” koji mu nisu htjeli pomoći.

Otac djece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konzultantsku tvrtku.

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter