Prijave traju do ponedjeljka

U SKLOPU PROJEKTA “SKRIVENA BLAGA RURALNOG TURIZMA“: LAG “Zeleni bregi“ nastavlja s radionicama o pokretanju poslovanja u ruralnom turizmu

Objavljeno: 19.09.2021. zagorjeinternational

Lokalna akcijska grupa “Zeleni bregi“, u sklopu projekta “Skrivena blaga ruralnog turizma“ koji se, s ciljem razvoja ruralnog turizma, provodi u suradnji s još pet LAG-ova na području sjeverozapadne Hrvatske, nastavlja s održavanjem radionica na temu pokretanja i poslovanja subjekata u ruralnom turizmu.

Radionice koje će se održati u srijedu i četvrtak, u Centru za prirodu – Zagorje u Radoboju, s početkom u 9 sati, vodit će stručnjaci iz Instituta za turizam, specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, koji svoje iskustvo temelje na znanstvenom radu i istraživanjima.

 Maksimalan broj polaznika koji po danu mogu sudjelovati je 20, prijave se primaju u LAG-u Zeleni bregi do ponedjeljka, a sudjelovanje je besplatno.

Projekt “Skrivena blaga ruralnog turizma“, osim edukacija sadrži i promocije lokalnih destinacija, njihovo umrežavanje te jačanje suradnje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba