Ljubitelj ste likovne umjetnosti i imate između 15 i 25 godina?

Prijavite se za online radionice koje će voditi akademski kipar i slikar Ivan Tuđa

Objavljeno: 18.09.2021. zagorjeinternational

Krajem rujna, u sklopu projekta “Klikom do kulture i umjetnosti za mlade“, započet će održavanje besplatnih online radionica “Likovno kreativne“. Projekt je sufinancirala Europska unija, iz Europskog socijalnog fonda, dok je nositelj projekta Udruga Arteco Pavletić iz Malina, a partner Udruga mladih Feniks iz Oroslavja.
Radionice su namijenjene mladima u dobi od 15 do 25 godina, a održavat će se dva puta tjedno u večernjim satima, u trajanju od 30 minuta, preko aplikacije Zoom. Vodit će ih akademski kipar i slikar Ivan Tuđa, a svi sudionici koji odslušaju većinu radionica, dobit će potvrdu o sudjelovanju.
– O točnom datumu i vremenu održavanja radionica sudionike ćemo obavijestiti nakon prijave – poručili su iz Udruge Arteco Pavletić.
Zainteresirani se mogu prijaviti putem poveznice – https://arteco.hr/prijavnica-za-projekt/.
Održat će se radionice crtanja – crtež i crtačke tehnike, potom slikanja i slikarske tehnike, osnove kompozicije, pejzaž, mrtva priroda, portret, figura, apstraktno slikarstvo, osnova kaligrafije i kaligrafski potezi te kiparstvo i kiparske tehnike.
Projekt je usmjeren na razvijanje socijalnih i kreativnih vještina mladih od 15 do 25 godina kroz sudjelovanje u kulturnim i umjetničkim aktivnostima, u cilju prevencije njihove socijalne isključenosti. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba