Europski tjedan sporta obilježit će se i u Zagorju

“Ku-ku-ri-ku“ u četvrtak organizira vožnju biciklom za sve zainteresirane – polazak je u 17 sati s Trga K. Š. Gjalskog

Objavljeno: 18.09.2021. zagorjeinternational

Europski tjedan sporta, koji se organizira od 23. do 30. rujna, Rekreativni biciklistički klub “Ku-ku-ri-ku“, Udruga za sportsku rekreaciju “Sport za sve“ Zabok i Sportsko društvo “Ku-ku-ri-ku“ ove će godine obilježiti pod motom “Europski tjedan sporta na biciklu“.
Tako će spomenute udruge u četvrtak, 23. rujna, organizirati vožnju biciklom za sve zainteresirane građane. Početak je u 17 sati, a kreće se od sata na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog. Utvrđena trasa vožnje, uz poštivanje svih prometnih propisa, ide relacijom Zabok – Grabrovec – Pačetina – Velika Ves – Sveti Križ Začretje – Brezova – Grdenci – Zabok.
U slučaju lošeg vremena, događanje se pomiče za prvi lijepi naredni dan, kažu organizatori. Cilj projekta je obilježavanje Europskog tjedana sporta i biciklizma kao zdravog načina života, a na događanju se očekuje stotinjak biciklista.

Najnovije po kategorijama

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

HOĆE LI SJEVER HRVATSKE DOBITI PRVI PARK PRIRODE? U Varaždinu održan stručni skup na temu “Ivanščica, Strahinjčica, Maceljska gora i Ravna gora – park prirode RH"

DAMIR HABIJAN: Ova inicijativa nema politički predznak – podržavaju je različite političke opcije iz Varaždinske i Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 26.10.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter