NASTAVLJA SE HUMANITARNA AKCIJA “VELIKIM SRCEM ZA TOPLI DOM“: Zlatarskoj obitelji Bolšec nastoji se pomoći u obnavljanju i opremanju kuće

“Iako je dosad prikupljeno preko sto tisuća kuna, to nije dovoljno za materijal i radove – svi koji ste u mogućnosti, pomozite!“

Objavljeno: 18.09.2021. zagorjeinternational

Nastavlja se humanitarna akcija “Velikim srcem za topli dom“, kojom se zlatarskoj  peteročlanoj obitelj Bolšec želi pomoći u obnavljanju i opremanju kuće.
– Zaprimljen je detaljan troškovnik radova i materijala. Do sada je u sklopu akcije prikupljeno 86.577 kuna, a Župa Uznesenja Blažene Djevice Marije prikupila je još 18.000 kuna, ali to nije dovoljno za materijal i radove. Pozivamo sve koji imaju mogućnosti donirati materijal ili ako mogu, da pomognu kroz radove – kažu iz Grada Zlatara.
Novčana sredstva prikupljaju se na posebnom računu otvorenom kod Hrvatske poštanske banke, a broj računa, troškovnik i popis potrebnog materijala dostupni su na internetskoj stranici grada Zlatara.
– Dok se ne izgradi nova kuća, Grad će pomoći da se obitelj prije zime smjesti u zamjensku kuću – poručili su iz Grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba