DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 12.09.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Caffe bar Centar Pub zapošljava konobara (m/ž) u Bedekovčini. Rok prijave je 3.10. Potrebna je osoba za stalni radni odnos, sa minimalno završenom srednjom školom. Aplicirajte.

Centar za socijalnu skrb Zlatar Bistrica traži socijalnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Zlatar – Bistrica, a prijave su otvorene do 16.9. Potrebna je visoka stručna sprema i položen stručni ispit. Provjerite detalje ovdje.

Zaštita – Zagreb zapošljava zaštitara (m/ž). Mjesto rada je Hum Na Sutli, a prijave su otvorene do 30.9. Posao podrazumijeva tjelesnu zaštitu osoba i imovine, a poslodavac nudi stimulativna pitanja. Više na linku.

Vincek zapošljava pomoćnog radnika u građevini (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 8.10. Traži se majstor ili pomoćni radnik za soboslikarske i ličilačke radove, te fasaderske radove. Prijevoz do gradilišta osigurava poslodavac. Više na linku.

GIV Instalacije zapošljavaju vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Maretić, a prijave su otvorene do 7.10. Posao obuhvaća montažu sustava centralnog grijanja, vodovoda, odvodnje i klimatizacije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Štagar d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Mariji Bistrici. Rok prijave je 14.9. Traži se: profesionalan pristup radu i komunikaciji, odgovornost, dijagnostičke vještine, aktivno korištenje dijagnostičkih uređaja, znanje i iskustvo u autoelektrici i poznavanje sustava visokog napona, znanje i korištenje engleskog jezika, vozačka B kategorije. Više na linku.

Frizerski salon Lord zapošljava pripravnika frizera za muškarce (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 1.10. Traži se komunikativna osoba koja je spremna za timski rad te zainteresirana za daljnje usavršavanje u modernom barberingu. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

S.V.I.S. Trade d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 17.9. Posao obuhvaća administrativni rad, poslove referenta prodaje, zaprimanje i kreiranje ponuda, narudžbi i reklamacija te komunikaciju s klijentima. Provjerite detalje putem linka.

Terme Tuhelj traže animatora (m/ž). Mjesto rada su Tuheljske Toplice, a prijave su otvorene do 30.9. Posao obuhvaća osmišljavanje i sudjelovanje u animacijskim programima za djecu i odrasle. Više na linku.

Belanović-Projekt d.o.o. zapošljava soboslikara (m/ž) u Svetom Križu Začretje. Rok prijave je 19.9. Poslodavac nudi sigurna i redovita primanja, potpunu opremljenost svim potrebnih strojevima, alatima i opremom za sve radove koje izvodimo, profesionalnu i ugodnu radnu atmosferu i mogućnost napredovanja. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter