KAŽE SE DA ŠTO VIŠE JEZIKA ZNAŠ, TO VIŠE VRIJEDIŠ. PA, ŠTO ČEKATE? Odaberite jezik koji biste željeli naučiti i krenite!

UPISI DO KRAJA RUJNA: “Versus” škola stranih jezika iz Krapine vas čeka!

Objavljeno: 07.09.2021. zagorjeinternational

“Versus” škola stranih jezika iz Krapine tijekom cijelog rujna upisuje nove polaznike! Engleski, njemački, talijanski, francuski, španjolski ili ruski – odaberite jezik koji biste željeli naučiti i krenite. Dob nije važna, mogućnost upisa od vrtićke dobi do umirovljenika. Nastava će se održavati uživo ili online, prema vlastitom izboru. U ponudi su i online tečajevi za odrasle, naročito za učenje poslovnog jezika.

Upisi se vrše putem Facebook stranice, web stranice, pozivom na broj 091/562 54 13, e-mailom ([email protected]) ili dolaskom u “Versus”, na adresu Magistratska 18, Krapina. Na toj se adresi nalaze i učionice u kojima se održava nastava. Nastava se održava i u Zaboku, a po potrebi i u vrtićima, osnovnim školama, poduzećima i tvrtkama.

Radi se u malim grupama, od predškolske dobi do specijalističkih tečajeva za odrasle. U radu se koriste najnovije metode i udžbenici svjetski priznatih izdavača.

Novost su i tečajevi kreativnog pisanja (Creative writing), tečajevi priprema za maturu iz engleskog i njemačkog jezika, bilingvalni tečajevi u Versusu za polaznike engleskog jezika –  prema hrvatskom programu, za osnovne škole obrađivanje pojedinih jedinica na engleskom kao priprema za nastavak školovanja na engleskom te mogućnost zajedničkog učenja njemačkog i engleskog u vrtićima – dvojezično učenje.

Inače, “Versus” škola stranih jezika radi na projektu bilingvalne nastave kao potpora državnim školama, priprema polaznike za ispite Cambridge Universityja i u suradnji s Britanskim savjetom iz Zagreba (čiji je “Silver partner”) organizira te ispite u Krapini za najmlađe. Za Versus možemo reći da nije samo škola stranih jezika, već ustanova koja djeluje širom Zagorja, mjesto susreta ideja i kultura, multimedijalni centar, centar razmjene modernih ideja, ali i integralni dio lokalne zajednice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba