U sklopu projekta “Aktivni i nakon 65-e!“, radobojski umirovljenici bili na ekskurziji u Karlovcu

NIKAD NISI PRESTAR ZA IZLET! Posjetili muzej u Ozlju, razgledali staru jezgru ‘grada na četiri rijeke’ te se družili u prostorima GDCK-a

Objavljeno: 01.09.2021. zagorjeinternational

Druženje s vršnjacima te kvalitetno i ispunjeno provođenje slobodnog vremena glavni su cilj projekta “Aktivni i nakon 65-e!“, kroz koji se za umirovljene mještane Radoboja organizira niz besplatnih aktivnosti. Na tom tragu, uspješno je realizirana ekskurzija u Karlovačku županiju. Program ekskurzije uključivao je razgled Zavičajnog muzeja u Ozlju, posjet i druženje u prostorima Gradskog društva Crvenog križa u Karlovcu, ručak te razgled stare gradske jezgre  kulturno – povijesnih znamenitosti Karlovca. 

Zadovoljstvo i sreća na licima brojnih polaznika potvrda je uspješno realizirane ekskurzije, kažu voditelji ovog projekta te najavljuju nove aktivnosti. Naime, u rujnu se planira organizacija nove besplatne ekskurzije, u sklopu koje će zainteresirani umirovljenici obići kulturne i prirodne znamenitosti Ličko – senjske županije. Više informacija o projektu možete doznati na internetskoj stranici Općine Radoboj www.radoboj.hr i na društvenim mrežama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba