Ove subote na igralištu kod vrtića u Konjščini radni piknik

ZAJEDNIČKI ODRADITI, PA UŽIVATI U ROŠTILJU: “Svi su pozvani, kako bi što ljepše uredili park te osigurali djeci i obiteljima kvalitetan prostor za igru i druženje

Objavljeno: 31.08.2021. AB

Mjesni odbor ‘Centar’ u općini Konjščina, ove subote od 10 sati na prostoru dječjeg igrališta kod vrtića organizira “Radni piknik”. Lokacija je, ističu iz Općine, odabrana prema prijedlozima mještana, potaknuti listom problema koje oni sami žele riješiti u mjestu i u cilju uređenja i uljepšavanja igrališta, parka i vodoskoka. Radni piknik su podržali i pomogli u organizaciji, načelnica Krok i Općina te poduzetnici, doniranjem potrebnog materijala, a izrađene su i klupice za park. Na radni piknik pozvani su svi zainteresirani mještani, posebno roditelji te djedovi i bake djece vrtićke dobi, kako bi zajednički što ljepše uredili park i osigurali djeci i obiteljima kvalitetan prostor za igru i druženje. Nakon radnog dijela, uz dječje igralište će se pripremiti roštilj, za koji su donacijama osigurane potrebne namirnice, a dobrodošli su dobrovoljni prilozi, poput kolača, slanih grickalica ili pića. U slučaju kiše, piknik se prebacuje na 11. rujna.

Spomenimo i da je Općina Konjščina pustila je u rad novu službenu internetsku stranicu, na kojoj se može pronaći niz sistematiziranih, korisnih informacija, važnih prvenstveno za mještane Konjščine.

Stranice su još uvijek u fazi razvoja, radi se na prijenosu službenih dokumenata, prilagodbi za osobe s invaliditetom, izradi e-tržnice za podršku lokalnim OPG-ovima i drugo, a svi koji imaju prijedloge mogu ih poslati na e-mail: [email protected].

Također još uvijek je, dok se ne kompletira nova, dostupna stara web stranica www.konjscina.info.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba