Osnovano Društvo Naša djeca Petrovsko, pozivaju vas da im se pridružite

“NAŠ PROGRAM RADA BIT ĆE UJEDNO I OGLEDALO DRUŠTVA“: Zajedničkim radom i uvažavanjem, činimo društvo i zajednicu boljom

Objavljeno: 30.08.2021. zagorjeinternational

Prošlog je petka osnovano Društvo Naša djeca Petrovsko, a na osnivačkoj sjednici izabrano je vodstvo društva, pa je tako predsjednica Valentina Presečki, njena zamjenica Ivana Hršak Jagić, dok je za tajnicu izabrana Monika Hršak, a blagajnicu Mia Mališ.

Društvo će biti usmjereno na aktivnosti s djecom i za djecu u slobodnom vremenu, promicanje i ostvarivanje prava djeteta, pružati podršku roditeljima u razvoju i odgoju djece te poticati djecu da aktivno sudjeluju u društvenom životu, istaknuto je.

– Naš program rada, ujedno će biti i ogledalo našega društva. U odnosu na sadržaj bit će konkretan, a u odnosu na opseg realan. Što se tiče namjene, bit će potreban djeci i roditeljima, a po značenju društveno vrijedan. Planiramo aktivan rad s djecom, u partnerstvu s našom osnovnom školom i šire. Ovim putem zahvaljujem se svim članovima i članicama, što su odlučili odvojiti malo svog vremena i biti dio ove, nadam se, korisne priče. Zahvalu upućujem i načelniku Stjepanu Krklecu te predsjedniku Općinskog vijeća Željku Vučilovskom, što su podržali inicijativu i pružili nam podršku. Zajedničkim radom i uvažavanjem, činimo društvo i zajednicu boljom. Odlučite se još danas i postanite član Društva Naša djeca Petrovsko, čekamo vas – poručila je predsjednica novoosnovanog DND-a Petrovsko Valentina Presečki.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba