STRAVA U HEREŠINU: Psi gotovo raskomadali 58-godišnjakinju

Žena jedva ostala živa nakon što su je, kad im je ušla u boks, napala tri rottweilera

Objavljeno: 28.08.2021. zagorjeinternational

Žena (58) iz koprivničkog Herešina (podaci poznati redakciji Glasa Podravine i Prigorja) jedva je ostala živa nakon što su ju napala tri psa Rottweilera i doslovno je gotovo raskomadala, prenosi Klikaj.hr.

Ovaj se užas dogodio prije desetak dana, a nesretna je žena tek sredinom ovog tjedna puštena kući iz koprivničke bolnice, piše Glas Podravine i Prigorja.

Kako doznaju, događaj se zbio za vrijeme kada je vlasnik pasa bio na godišnjem odmoru na Jadranu, a nesretna je 58-godišnjakinja, inače punica vlasnika, hranila pse za vrijeme njegove odsutnosti. Danima je hranjenje prolazilo u redu, no te je nedjelje nešto pošlo po zlu.

– Tog nesretnog dana u popodnevnim satima žena je došla kao i svaki dan nahraniti pse. Nedugo nakon njenog dolaska ulicom je odjeknula stravična vika. Svi smo izašli na cestu i na prvu nismo znali o čemu se radi, pomislili smo da su psi rastrgali dijete – rekao je jedan od susjeda te dodao kako je drugi susjed odmah otrčao u boks sa psima ne bi li pokušao ženu spasiti.

– Prizor koji ga je dočekao bio je stravičan, posebice jer je vidio da se žena na koncu predala psima jer više nije imala snage za borbu. Da nije bilo njega, psi bi je živu rastrgali – navodi sugovornik Glasa Podravine i Prigorja.

Također, ispričao je kako se tog dana u Herešinu odvijala zabava na kojoj je svirala glasna glazba, a i vrijeme je bilo promjenjivo i teško što je, pretpostavlja susjed, najvjerojatnije uzrokovalo nervozu kod pasa i sam napad na jadnu ženu. – Hitna je došla zaista u kratkom roku i odmah su joj pružili pomoć. Koliko sam vidio, imala je ogromne ozljede ramena, trbuha i gležnja – kazao je susjed dodavši i kako je policija vrlo brzo stigla te provela očevid.

Kako doznaje Glas Podravine i Prigorja, 58-godišnja žena je u srijedu puštena iz bolnice i trenutno nalazi na kućnoj njezi.

Valja napomenuti da se cijeli napad dogodio u dvorištu kuće u kojem vlasnik ima nekoliko ograđenih bokseva u kojima je navodno smješteno šest pasa.

– Utvrđeno da je 15. kolovoza u večernjim satima u Herešinu došlo do napada psa na 58-godišnjakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Zbrinjavanje pasa je u nadležnosti veterinarske inspekcije koja je pravodobno izviještena o događaju – odgovorili su iz koprivničke policije na upit oko navedene situacije, dodavši kako oko okolnosti događaja policija provodi izvide te će podnijeti izvješće mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba