PUNE RUKE POSLA: Tijekom vikenda policija obavila očevid kod sedam prometnih nesreća te evidentirala četiri krađe, utaju i nesretan slučaj

U Velikoj Vesi tijekom rušenja stabla, jedno je palo na 52-godišnjaka i teško ga ozlijedilo

Objavljeno: 16.08.2021. AB

Tijekom vikenda policija je evidentirano jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo utaje i tri kaznena djela teške krađe. Dogodio se i jedan nesretan slučaj – u Velikoj Vesi u šumi tijekom rušenja stabla došlo je do pada stabla na 52-godišnjaka koji je zadobio teške tjelesne ozljede.
Policijski službenici PU krapinsko-zagorske tijekom vikenda obavili su očevide kod sedam prometnih nesreća s materijalnom štetom, koje su se dogodile u Podgrađu uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Pregradi zbog nepropisne vožnje unatrag, dvije prometne nesreće u Mariji Bistrici, jedna zbog nekretanja vozilom uz desni rub kolnika i jedna uslijed nepropisne radnje vozilom,  zatim u Velikoj Vesi zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Švaljkovcu zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika i u Belcu uslijed nepropisnog obilaženja. Vozač koji je skrivio tu prometnu nesreću upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,91 promila.
Od ostalih događaja izdvojena su još dva požara suhe trave i niskog raslinja bez štete, do kojih je došlo u Humu Bistričkom i Svetom Mateju te jedan požar u poduzeću u Krušljevom Selu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba