TRAGEDIJA NA KRKU: Žena (47) koja je pronađen mrtva u stanu nije ubijena

Njemica je preminula od akutnog trovanja alkoholom – imala je 3,60 promila alkohola u krvi, muškarac koji je bio s njom nije joj pomogao

Objavljeno: 29.07.2021. zagorjeinternational

– U nastavku kriminalističkog istraživanja što ga provode policijski službenici Policijske postaje Krk u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, nalazom obdukcije i toksikološkim vještačenjem utvrđen je uzrok smrti 47-godišnje njemačke državljanke. Od akutnog trovanja alkoholom u količini od 3,60 promila, 47-godišnjakinja je preminula tijekom 25. srpnja, dva dana prije nego je policija pronašla njezino mrtvo tijelo – priopćili su iz Policijske uprave primorsko – goranske.

Podsjetimo, policija je zaprimila dojavu u utorak oko 19.45 sati te su policijski službenici došli u apartman u Krku, gdje su pronašli tijelo mrtve 47-godišnjakinje i zatekli 46-godišnjeg njemačkog državljanina. Prilikom uhićenja, Nijemac je bio pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2,90 promila,  a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da nije pomogao preminuloj osobi te je zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela nepružanje pomoći, protiv njega podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja kako bi se otkrile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.

U prvoj obavijesti o ovom događaju, policija je navela da je riječ o ubojstvu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba