ZAGOREC PONOVNO OSVOJIO SRCA DALMATINACA: Na 26. Marko Polo Festu na Korčuli Ivan Hršak Jurika i Jurika Show Band Cajti osvojili drugu nagradu publike

ISPUNJENJE SNA: “Prošle godine prvo mjesto, ove godine drugo – uvijek se držim na vrhu i to mi je velika čast, a mislim da je i za Zagorje”

Objavljeno: 28.07.2021. zagorjeinternational

Petrovčan Ivan Hršak Jurika ponovno je osvojio srca Dalmatinaca. Nakon što je prošle godine s Jurika Show Bandom Cajti za pjesmu “Jubavi lipa“ osvojio prvu nagradu publike na 25. Marko Polo Festu na otoku Korčuli, ove je godine osvojio drugu nagradu publike s pjesmom “Nosim te na dlanu“.

– Ovo mi je već treći put da sudjelujem na ovom festivalu. Tekst pjesme “Nosim te na dlanu“ napisao je Ivan Šegedin, a aranžman potpisuje Darko Berović. Ove godine osvojio sam drugo mjesto, a prošle godine prvo. Dakle, uvijek se držim na vrhu i to mi je velika čast, a mislim da je i za Zagorje – kazao nam je Hršak, dodavši kako je festival i ove godine bio kvalitetan i lijepo organiziran.

– Bilo je puno dobrih pjesama, tako da sam zaista zadovoljan što sam osvojio ovu nagradu. To je ipak međunarodni festival u Dalmaciji, ispunjenje je sna i nagrada za pamćenje – zaključio je Hršak, dodavši kako mu je veliku podršku tijekom festivala pružio prijatelj Zoran Šinjak Kizo, koji mu je bio pratnja na pozornici.
Prvi je puta na međunarodnom Marko Polo Festivalu Jurika s Lepim Cajtima nastupio 2019. godine, predstavivši se pred dalmatinskom publikom skladbom “U nemirnim morima”, za koju glazbu i aranžman potpisuje Darko Berović, a tekst Ljiljana Hidić Pasariček. Tada su osvojili nagradu za najbolju glazbenu melodiju.
Dodajmo kako je prošlogodišnja pjesma “Jubavi lipa“ bila najslušanija na svim radijskim postajama u Dalmaciji, na što je Ivan Hršak Jurika iznimno ponosan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba