OD DJEČJEG EUROSONGA DO JEDNOG OD NAJPOZNATIJIH ROCK BENDOVA NA SVIJETU: Dino Jelusić novi je član grupe Whitesnake

“I dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno… Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati”

Objavljeno: 27.07.2021. zagorjeinternational

Kada je 2003. godine s pjesmom “Ti si moja prva ljubav” pomeo konkurenciju na prvom dječjem Eurosongu ikad održanom, bilo je jasno da talentiranog glazbenika Dinu Jelusića, tada 11-godišnjaka, čekaju velike stvari.

Proteklih bismo godina o njemu čuli tek pokoju riječ, primijetili smo da je ušao u rock vode, ali kakvu je zavidnu glazbenu karijeru uspio izgraditi u ovih 18 godina, postalo je jasno tek danas, kada je jedan od najpoznatijih rock bendova u povijesti, britanski Whitesnake, na svojim službenim stranicama objavio da je Dino njihov novi član. 

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti – izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake. 

Kako piše Večernji list, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive, kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica sa slavnom grupom je i to što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u Trans Siberian Orchestra.

O svemu se oglasio i Dino na svojoj Facebook stranici.

– Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda – napisao je hrvatski glazbenik svjetskog glasa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba