Tragedija u Krapini

Pješak (68) se spotaknuo na nogostupu i pao na vozilo koje se kretalo kolnikom – preminuo je u OB Zabok od težine ozljeda

Objavljeno: 26.07.2021. JJ

Tijekom vikenda, na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirana su dva kaznena djela teške krađe, jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja i jedno kazneno djelo prijevare.
Nesvakidašnja situacija dogodila se u Krapini, kada se 68-godišnji hrvatski državljanin, koji se kao pješak kretao nogostupom, spotaknuo, izgubio ravnotežu i pao na osobno vozilo koje se kretalo kolnikom. Tom je prilikom zadobio teške tjelesne ozlijede od kojih je i preminuo u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana.
Policijski službenici PU krapinsko – zagorske tijekom vikenda su obavili očevide šest prometnih nesreća. Tri prometne nesreće bile su s materijalnom štetom i dogodile su se u Klokovcu, uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Starom Golubovcu, zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika i u Velikom Komoru, zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika.
U Lupinjaku je do prometne nesreće došlo uslijed oduzimanja prednosti prolaska te je tom prilikom jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozlijede, a u prometnoj nesreći do koje je došlo u Oroslavju zbog držanja vozila preblizu desnom rubu kolnika, jedna je osoba zadobila lakše, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede.
U Gornjem Kraljevcu, zbog nekretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, došlo je do slijetanja i prevrtanja osobnog automobila, o čemu smo izvještavali. Dvije su osobe zadobile lakše, a tri osobe teške tjelesne ozlijede.
Zabilježena su i tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira te dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba