STRADALI VRTOVI, POLJOPRIVREDNE KULTURE I VINOGRADI: Načelnica Anita Krok nakon nevremena u Konjščini obišla općinu

“U Sušobregu generacijama ne pamte ovako jaku tuču. Uz saniranje šteta na prometnicama, čeka nas i zbrajanje šteta poljoprivrednika”

Objavljeno: 24.07.2021. zagorjeinternational

Nakon nevremena praćenog snažnom tučom, koje je u petak poslijepodne pogodilo općinu Konjščinu, na Facebooku se oglasila načelnica Anita Krok, koja je već obišla teren.

– Petak poslijepodne upamtit ćemo po nemilosrdnoj tuči u našoj Konjščini, a koja je posebno pogodila mještanke i mještane Sušobrega. U Sušobregu generacijama ne pamte ovako jaku tuču. Prema informacijama, nema ljudskih povreda ni štete na kućama i objektima, ali nakon obilaska s mještanima i predstavnicima mjesnog odbora, mogu reći da su stradali vrtovi, poljoprivredne kulture i vinogradi. Uz saniranje šteta na prometnicama, čeka nas i zbrajanje šteta poljoprivrednika te ćemo se potruditi naći rješenje prema saniranju istih. Nakon obilaska, o svemu je obaviješten i župan, a narednih dana očekujemo razgovor o tome koje su nam mogućnosti – napisala je načelnica Krok te objavila fotografije posljedica nevremena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba