Nova prilika na tržištu rada!

Stražaplastika zapošljava dva električara, dva bravara, operatera na obradnom centru i pomoćne radnike u proizvodnji

Objavljeno: 24.07.2021. zagorjeinternational

Stražaplastika iz Huma na Sutli zapošljava dva električara, dva bravara, operatera na obradnom centru i pomoćne radnike u proizvodnji (NKV).

Električarima se nudi rad u dvije smjene i naknada za prijevoz u cijelosti. Uvjet je srednja škola tri ili četiri godine, a radno iskustvo nije važno.  

Od električara se očekuje obavljanje najzahtjevnijih i najsloženijih poslova vezanih uz otklanjanje kvarova na strojevima, uređajima, napravama i elektroinstalacijama, zatim električarskih poslova pri montaži i demontaži alata, održavanje postrojenje centralnog grijanja, izvođenje elektroinstalacijskih radova, izradu rezervnih dijelova za električne uređaje te drugih poslova prema nalogu pretpostavljenih, koji obuhvaćaju početne i završne poslove.

Bravarima se nudi rad u prijepodnevnoj smjeni i naknada za prijevoz u cijelosti. Uvjet je srednja škola tri godine, a radno iskustvo nije važno. Bravar obavlja najzahtjevnije i najsloženije poslove vezane uz održavanje, popravak strojeva i pomoćnih uređaja, odnosno montažu i demontažu alata, održavanje centralnog grijanja, kotlovnice, plinske stanice, instalacija, kompresorske stanice i instalacija, pumpne stanice instalacija, hidrantske mreže, sistema za hlađenje vode i sl., kao i druge poslove prema nalogu pretpostavljenih, koji obuhvaćaju početne i završne poslove.

Operaterima na obradnom centru nudi se rad u prijepodnevnoj smjeni i naknada za prijevoz u cijelosti. Uvjet je srednja škola tri ili četiri godine te jednogodišnje radno iskustvo. Operater obavlja poslove na CNC strojevima – posluživanje i programiranje, puštanje u rad te korekcija programa, priprema program (2D) za CNC strojeve pomoću CAM softwarea Fusion 360, daje povratne informacije programeru o kvaliteti programa (3D), određuje alat i režim rada, priprema rezni alat, kao i umjeravanje, kontrolira kvalitetu obrađenih dijelova, vodi brigu o sredstvima za rad (alati, pribori i ostalo) te održava čistoću i urednost radnog mjesta.

Svi zainteresirani za posao se mogu prijaviti osobnim dolaskom na adresu Hum na Sutli 123, ili pak poslati pisanu zamolbu na istu adresu ili na e-mail [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba