Ovog petka održava se četvrti "Bistrički kviz" u Mariji Bistrici

Prijavite se za najbolji kviz u Zagorju!

Objavljeno: 22.07.2021. zagorjeinternational

Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici gotovo dvije godine nakon pokretanja “Bistričkog kviza”, ovog petka na terasi Bistroa Mladost, s početkom u 20 sati, organizira njegovo četvrto izdanje.

Raznolika i zabavna pitanja, kratki odgovori, asocijacije, spajanje pojmova, motivi na fotografijama i glazbeni isječci, dio su još jednog BIK-a. Natječu se timovi od nekoliko osoba koje odgovaraju na pitanja voditelja. Odgovori se zapisuju na list papira, koji se na kraju ocijeni te se proglase najbolji. Dakle, za sudjelovanje se mogu prijaviti ekipe od dva do pet članova. Kotizacije za sudjelovanje nema, a za najbolje su osigurane nagrade. Prijaviti se možete putem linka ili prije samog kviza na licu mjesta.

Dosad su na “Bistričkom kvizu” sudjelovale ukupno 42 ekipe, a najboljima su se pokazali ”Vulkanci” s dvije pobjede te ”Adolf Topić i njegov kompić” s jednom.

Više informacija o BIK-u i sve o načinu prijave, možete pronaći na Facebook stranicama “Ogranak Matice hrvatske u Mariji Bistrici” i Visit “Marija Bistrica”.

 – Dođite na najbolji kviz u Zagorju – poručuju organizatori.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba