ISKORISTITE SVOJ POTENCIJAL

Pronađite posao po svojoj mjeri na području Krapinsko – zagorske županije – evo što se nudi

Objavljeno: 18.07.2021. zagorjeinternational

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Autoprijevoznik Ivan Vidović zapošljava administratora (m/ž) u Zlataru. Rok prijaveje 11.8. Posao obuhvaća administrativni rad koji uključuje izradu izlaznih računa, evidenciju ulazne i izlazne dokumentacije, poslove predaje, preuzimanje i raspodjele pošte, prikupljanje ulaznih računa, pripremu dokumentacije i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Potražite detaljnije na linku.

Hon-Ing d.o.o. zapošljava djelatnika za ručnu i strojnu doradu u tiskari (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 30.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća vaganje i pakiranje gotovih proizvoda, rad na doradnim strojevima u tiskari te ostale doradne poslove. Više na linku.

Strahinjčica d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Malom Taboru. Rok prijave je 31.7. Posao obuhvaća rad u prodavaonici mješovitom robom. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje putem linka.

Salve Regina – Marija Bistrica d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Lokacija rada je Marija Bistrica, a prijave su otvorene do 25.7. Očekuje se odlično znanje engleskog jezika, a poželjno je poznavanje još jednog stranog jezika. Potrebna je godina dana radnog iskustva i minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

MDK građevinar d.o.o. traži voditelja odjela prodaje (m/ž). Mjesto rada je Veliko Trgovišće, a prijave su otvorene do 31.7. Posao podrazumijeva vođenje djelatnika u odjelu prodaje hidroizolacijskih, impregnacijskih i sanacijskih materijala, pronalaženje novih kupaca i partnera, razvoj brenda, planiranje i izvršavanje prodajne aktivnosti, intenzivno i kontinuirano istraživanje tržišta, kontinuirano istraživanje konkurencije i slično. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, spremnost na terenski rad, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje putem linka.

Proizvodnja, usluge, trgovina i održavanje Pugar zapošljava bravare (m/ž) u Mariji Bistrici. Rok prijave je 31.7. Posao podrazumijeva rad u bravarskoj radionici, obradu metala i izradu metalnih konstrukcija. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite više ovdje.

Metalis d.o.o. zapošljava operatera na proizvodnoj liniji (m/ž). Mjesto rada je Donja Stubica, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebno je više osoba na poziciji, a uvjet je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća rad na CNC savijačici, rad na liniji za proizvodnju kabelskih kanala i rad na ekcentar preši. Poslodavac nudi rad na neodređeno. Više na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž). Mjesto rada je Pustodol Začretski, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema poželjno ekonomskog usmjerenja, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office paketa te motiviranost, visoka odgovornost i predanost radnim obvezama. Provjerite detalje putem linka.

Alu-forma d.o.o. zapošljava koordinatora proizvodnje (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 31.7. Posao obuhvaća koordiniranje radnih zadataka u proizvodnom pogonu, prikupljanje naloga iz pripreme, proučavanje proizvodnje dokumentacije, koordinacija sa skladištem, kontrola proizvodnje i slično. Potrebna je minimalno srednja ili viša stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Adastra Portfolio d.o.o. zapošljava konobare (m/ž). Lokacija rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 31.7. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje putem linka.

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba