Želite raditi u idiličnom okruženju koje oduševljava brojne turiste, ali i domaće goste?

“Vuglec breg” zapošljava kuhara i konobara

Objavljeno: 15.07.2021. zagorjeinternational

Imamo dobru vijest – Restoran, vinarija i pansion “Vuglec breg” traže pojačanje za svoj tim, pa zapošljavaju kuhara i konobara.
Traži se osoba za obavljanje poslova samostalnog konobara, posluživanje doručka i à la carte jela te brigu o čistoći i urednosti šanka, restorana i radne opreme. Uvjet je najmanje jednogodišnje iskustvo, srednja stručna sprema – konobar, potrebna je vozačka dozvola, znanje njemačkog ili engleskog jezika, izražene komunikacijske vještine i poznavanje rada na računalu.
Traži se i osoba koja bi obavljala posao samostalnog kuhara, za pripremu i prigotovljavanje hrane, rad na roštilju, tavama, konvektomatu te održavanje čistoće radnih uređaja i prostora. Uvjeti su jednaki kao i za konobara, jedino se traži da kandidat ima srednju stručnu spremu – kuhar.
I za kuhare i za konobare nudi se rad na puno radno vrijeme, u smjenama (7-15, 12-20 i 14-22 sata), a osoba s radom može početi odmah.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na [email protected]. Za dodatne informacije nazovite broj 098/797 398 (Mario). Prijave traju do popunjenja kapaciteta. Nudi se ugovor na neodređeno ili sezonski.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba