Ovog vikenda kino projekcije pod zvijezdama u krapinskim naseljima

U Vidovcu film o pčelici Maji, a u Donjoj Šemnici animirana komedija “Ringe, ringe raja”

Objavljeno: 13.07.2021. zagorjeinternational

Ovog vikenda počinju kino projekcije pod zvijezdama u krapinskim naseljima. Prvi je na redu Vidovec Krapinski, gdje će, na igralištu kod kapelice, biti prikazan film “Pčelica Maja – Medene igre”. Projekcija počinje u 21.15 sati.
Podsjetimo, pčelica Maja pojavila se prije više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod djece. Nakon prve filmske uspješnice, koja je oduševila publiku svih generacija, stiže nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Ljeto je završilo i stigao je dostojanstvenik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li se njezina košnica konačno pozvati na Medene igre?
Idućeg dana, u nedjelju, kino na otvorenom gostuje na igralištu kod škole u Donjoj Šemnici. Najmlađi, ali i njihovi roditelji, će moći uživati u animiranoj komediji “Ringe, ringe raja”, koja donosi priču o Pengu, umišljenom, svojevoljnom gusanu neženji. Ne zanimaju ga ni tradicija njegove vrste, niti obiteljske vrijednosti. Djeca su mu toliko odbojna da čak odbija predvoditi jato mlađih naraštaja u skoroj selidbi na jug. Voli svoju slobodu i živi u trenutku, bez brige i pameti. Uvjeren da o svemu zna najbolje te da je u svemu bolji od drugih, vrijeme provodi odvajajući se od jata i izvodeći lude akrobacije u letu. Prilikom jedna takve vratolomije, Peng se zanese, doživljava nezgodu te pada u jato pačića.
Projekcija filma također počinje u 21.15 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba