Gradsko vijeće Pregrade objavilo je javni poziv

TRAŽI SE DESETERO MLADIH PREGRAČANA: Postanite članom četvrtog saziva Savjeta mladih svoga grada

Objavljeno: 13.07.2021. AB

Gradsko vijeće Pregrade pokrenulo je postupak biranja članova Gradskog savjeta mladih i njihovih zamjenika objavom Javnog poziva za isticanje kandidatura.

Kandidature za novi saziv Savjeta mladih Grada Pregrade mogu se podnijeti do utorka, 27. srpnja, i to osobno u pisarnicu Grada Pregrade (Josipa Karla Tuškana 2, 1. kat, soba br. 15), elektroničkom poštom na [email protected] skenirane u pdf formatu ili preporučeno poštom na adresu: Grad Pregrada, J.K. Tuškana 2, Pregrada, s naznakom “Prijedlog kandidata za izbor članova Gradskog savjeta mladih”.

U Savjet mladih biraju se osobe koje u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo imaju između navršenih 15 i 30 godina života, s prebivalištem ili boravištem na području Pregrade. Pravo predlaganja kandidatura imaju učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj, udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade te neformalne skupine mladih koje se sastoje od najmanje 20 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Grada Pregrade. Gradsko vijeće će na temelju pisanih i obrazloženih kandidatura izabrati petero članova i petero zamjenika članova, koji će činiti četvrti saziv Savjeta mladih Grada Pregrade. Ostale informacije i obrasce potrebne za prijavu možete pronaći na internetskoj stranici Grada Pregrade ili OVDJE.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter