IVANEC: Položen kamen temeljac za 40 mil. kuna vrijedan novi Sparov supermarket, koji će otvoriti 30-ak novih radnih mjesta

“Već na jesen će raznolikost, bogatstvo i posebnost naše ponude biti dostupna svim stanovnicima ovog područja”

Objavljeno: 06.07.2021. zagorjeinternational

Predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl i gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić položili su kamen temeljac novog SPAR Supermarketa koji se gradi u Ivancu, na adresi Ulica Petra Preradovića bb.
Novi SPAR supermarket smjestit će se na 1200 četvornih metara prodajne površine, gdje će stanovnici ovoga kraja svakodnevno moći obaviti svoju kupovinu. Na raspolaganju će imati i bogat izbor prehrambenih i neprehrambenih namirnica te čak 120 otvorenih parkirnih mjesta.

Širenje mreže

Radi se o investiciji vrijednoj više od 40 milijuna kuna, a prilikom otvorenja je planirano i zapošljavanje tridesetak novih djelatnika koji će biti na usluzi svim Ivančankama i Ivančanima.

– SPAR ponuda je upravo ono po čemu je SPAR poznat. Već na jesen će raznolikost, bogatstvo i posebnost naše ponude biti dostupna svim stanovnicima ovog područja. U ovom trenutku ponosan sam što u ovim izazovnim vremenima nastavljamo s ambicioznim širenjem naše prodajne mreže i otvaranjem novih radnih mjesta čime potvrđujemo dobre odnose i suradnju s lokalnom gradskom upravom – izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.
Prilikom obilaska gradilišta, gradonačelnik Batinić istaknuo je kako ga veseli dolazak novog ulagača, uglednog trgovačkog lanca SPAR u Ivanec, a pogotovo najava otvaranja novih radnih mjesta.

Infrastruktura

– Iako gradnja ovako velikog objekta i od gradske uprave zahtijeva uključivanje po pitanju gradnje, uređenja i osiguranja adekvatne prometne i prateće infrastrukture, potrudit ćemo se kako bismo sa svoje strane pravodobno ispunili sve preuzete obveze – kazao je Batinić.
U izgradnji novog, modernog objekta SPAR-a u Ivancu, koji se gradi prema najnovijim i najvišim tehnološkim standardima, angažiran je izvođač radova Kamgrad, a završetak svih radova planiran je za jesen ove godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba