Marko Bulek, član Savate kluba Stubica, u Srbiji se okitio titulom viceprvaka svijeta u savateu assaut

“Ušao sam u finale bez treme i dobro sam se držao. Jedva čekam novu priliku za revanš”

Objavljeno: 06.07.2021. zagorjeinternational

Marko Bulek, član savate kluba Stubica, osvojio je srebro u kategoriji do 60 kilograma, na Svjetskom prvenstvu u savateu assaut, održanom u Srbiji.
Marko je na putu do finala ostvario četiri pobjede, a naslov viceprvaka osvojio je nakon zanimljivog finala u kojem je tijesno poražen od Mađara Forga, kojemu je ovo već drugi nastup na Svjetskom prvenstvu, dok je Bulek debitant.

– Ušao sam u finale bez treme i dobro sam se držao. Zadovoljan sam svojim nastupom u finalu i jedva čekam novu priliku za revanš – rekao je Marko, koji je dosad četiri puta bio prvak Hrvatske u savateu assaut te četiri puta osvajač kupa. Na nedavno održanom Prvenstvu Hrvatske u precombatu po prvi se puta okitio naslovom prvaka Hrvatske u borbama.

– Upućujemo čestitke Marku i njegovom treneru Srećku Zniki, na iznimnom uspjehu kojeg je Marko ostvario na Svjetskom prvenstvu u savateu assaut u Srbiji! Ovo je velika promocija, ne samo za Donju Stubicu i Krapinsko – zagorsku županiju, već i za cijelu Hrvatsku! Budućnost ovog sporta u Hrvatskoj očito nije upitna – poručili su iz Krapinsko – zagorske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba