137. SKUPŠTINA DVD-a SVETI KRIŽ ZAČRETJE: Za predsjednika po peti puta izabran Miljenko Šoštarić, novi zapovjednik Karlo Rajačić

Bolti Martinjaku, najstarijem svetokriškom vatrogascu, dodijeljeno priznanje za 60 godina aktivnog rada u društvu, nagrađen i Franjo Grozaj – za najviše intervencija

Objavljeno: 21.06.2021. Valentina Cigula

U Svetom Križu Začretju, u prostorijama galerije Rudi Stipković održana je 137. redovna i izborna Skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Križ Začretje.

Na skupštini se biralo novo rukovodstvo te je za predsjednika izabran Miljenko Šoštarić, kojemu je to peti uzastopni mandat na čelu društva, a za novog zapovjednik Karlo Rajačić.

Na skupštini su dodijeljena i mnoga priznanja, između ostalog i priznanje za 60 godina aktivnog rada u društvu, najstarijem vatrogascu, Bolti Martinjaku te priznanje za vatrogasca s najviše intervencija – Franji Grozaju.

Skupštini su osim mnogobrojnih članova, nazočili i predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Stjepan Skuliber i načelnik Svetog Križa Začretja Marko Kos, koji su se obratili vatrogascima i izrazili potporu u radu novom rukovodstvu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba