Gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek održan prijem za učenike koji su ostvarili zapažene uspjehe na županijskim, državnim i drugim natjecanjima

“Vi predstavljate naš grad na najbolji mogući način”

Objavljeno: 16.06.2021. zagorjeinternational

U Gradskoj galeriji Zabok održan je prijem za učenike zabočke Osnovne škole Ksavera Šandora koji su ostvarili zapažene uspjehe na županijskim, državnim i drugim natjecanjima. S učenicima su stigli i mentori te ravnatelj škole Tomislav Polanović, koji je pohvalio sve učenike i mentore koji su postigli zapažene rezultate, ali i gradonačelnika Zaboka Ivana Hanžeka.
– Gradonačelnik ima izraziti dar za poticanje našeg rada i stvaralaštva, a usto nam je i velika potpora u radu i zato mu veliko hvala – rekao je Polanović.
Okupljene učenike i učitelje pozdravio je i gradonačelnik Hanžek, istaknuvši kako su njihovi rezultati uistinu impozantni.
– Drago mi je što je korona dopustila da se ponovno vidimo na ovom prijemu. Ovo je prilika da vam čestitam na dobrom glasu koji širite o našem gradu na svim natjecanjima na kojima se pojavite. Vi predstavljate naš grad na najbolji mogući način – rekao je Hanžek, pohvalivši i rad škole u uvjetima koronavirusa.
– Naša je osnovna škola pokazala da se nastava može uspješno organizirati i u doba nepredviđenih okolnosti i na tome im treba čestitati – zaključio je Hanžek.
Učenici su se i pojedinačno predstavili, a u ime Grada uručen im je prigodan poklon.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba