Poduzeće koje ima više od četvrt stoljeća iskustva u proizvodnji kovane bravarije, trenutno traži više bravara i strojobravara

ART BRAVARIJA BLISKO: “Svojim proizvodima vrhunske kvalitete ispunit ćemo sve vaše želje”

Objavljeno: 16.06.2021. zagorjeinternational

Više od četvrt stoljeća obitelj Hrestak bavi se proizvodnjom kovane bravarije svih mogućnosti, raznovrsnih modela i široke palete izbora te inox bravarije. Kako kažu, svoje proizvode neprestano usavršavaju, samo kako bi bili kvalitetniji i dostupniji svojoj zajednici, a nastoje i formirati svakome dostupne cijene.

– Početak obrta bile su usluge raznih kovanja. Kasnije smo proširili djelatnost na proizvodni program te usavršavanje naših majstora, koji vjerno i odano projektiraju prema vašim željama – kaže nam vlasnik Art bravarije Blisko Stjepan Hrestak, od kojeg doznajemo kako poduzeće danas zapošljava 10 osposobljenih djelatnika – umjetnika te posjeduje kvalitetan i suvremeni poslovni prostor.
Sve to, dodaje Hrestak, kupcima jamči da će bravarija kvalitetno ispuniti sve njihove zahtjeve.

Svoje bogato iskustvo stekli su kroz razne izazove i susrete s najzahtjevnijim projektima, a danas proizvode prema zahtjevima kupaca i nude širok spektar modela, ideja i savjeta:

  • projektiranje ograda i ostalih proizvoda prema vašim željama – usluga koju nude svojim budućim kupcima je kvalitetan odabir željenog modela, a prema dimenziji i vrsti materijala definira se konačna cijena
  • usluga strojnog savijanja inoksa, raznih cijevi raznih dimenzija – kvalitetno, brzo, precizno i povoljno
  • proizvodnja kovane bravarije svih mogućnosti, raznovrsnih modela i široke palete izbora te inox bravarije – u svoj asortiman uvrstili su i izradu nadstrešnica, jednostavnih željeznih ograda, raznih konstrukcija, kovane galanterije, kovanog namještaja… Izrađuju, vruće pocinčavaju, lakiraju visokokvalitetnom bojom na bazi vinila, a uz montažu daju i višegodišnju garanciju od korozije. U ponudi su patine srebro, bakar, zlato i zelena
  • u ponudi su i motori za dvokrilna i klizna vrata, uz garanciju na sve motore od 36 mjeseci i uslugu ugradnje

Što se tiče cijena, kovane ograde dostupne su već od 700 kuna po metru (sve vruće pocinčano), uz priloženu papirnatu garanciju na 40 godina, zatim inox ograde već od 850 kuna po metru te željezne ograde već od 650 kuna po metru.

Uslugu dostave i montaže vrše diljem Hrvatske, ali i izvan nje, a za nove naručitelje, nude veliku akciju. Klijenti koji naručuju veće količine, dobit će i ekstra popust. Plaćati možete gotovinom, virmanom, na rate, kompenzacijom (zamjena vozila za posao)…

A ukoliko biste se željeli okušati u spomenutim poslovima, imamo dobru vijest – Art bravarija Blisko zapošljava više bravara i strojobravara. Radno iskustvo nije uvjet – voljni su dati priliku svakome tko ima volju i želi naučiti raditi, a nude i dobru početnu plaću.
Za posao se možete prijaviti isključivo putem telefona, na brojeve 049/233-233 ili 099/192-4088 (Stjepan Hrestak), te putem e-maila [email protected]. Pozivom ili putem e-maila možete dobiti i dodatne informacije, a sve što vas zanima možete saznati i na internetskoj stranici www.inox-ograde-blisko.com.
Poduzeće se nalazi na adresi Mala Erpenja 10, Krapinske Toplice.

– Nazovite, dođite i uvjerite se – poručuju iz Art bravarije Blisko.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba