U POTRAZI STE ZA POSLOM? Prijavite se do 17. lipnja

Niskogradnja Pregrada zapošljava rukovatelja / rukovateljicu strojevima

Objavljeno: 15.06.2021. zagorjeinternational

Niskogradnja Pregrada zapošljava rukovatelja / rukovateljicu strojevima I vrste. Zapošljava se jedan djelatnik / djelatnica za rad na određeno zbog povećanog opsega posla, koji bi radio / radila sljedeće poslove: rukovanje svim vrstama građevinskih strojeva, obavljanje utovara i istovara kamenog materijala te građevinskih iskopa, kao i održavanje građevinskih strojeva.

Nudi se puno radno vrijeme i prijepodnevna smjena, a uvjet je srednja škola tri godine, vozački ispit B kategorije i jednogodišnje radno iskustvo.

Uz zamolbu, potrebno je dostaviti dokaz o stručnoj spremi (kopija svjedodžbe ili uvjerenja), potvrdu o radnom stažu i kopiju vozačke dozvole. Pismenu zamolbu i ostalu dokumentaciju potrebno je poslati na adresu Niskogradnja d.o.o Pregrada, Ulica Stjepana Radića 17.

Natječaj je otvoren do 17. lipnja, a sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici HZZ-a.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba