Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Bednje - za predsjednika ponovno izabran Vladimir Kramarić

“Vjerujem da smo brojnim projektima uspjeli učiniti značajan iskorak prema boljoj kvaliteti života bednjanskoga čovjeka. To ćemo činiti još jačim tempom i u naredne četiri godine”

Objavljeno: 14.06.2021. zagorjeinternational

Prošlog tjedna održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Bednje. U novom sazivu je 13 vijećnika – 10 s liste HDZ-a, dvoje nezavisnih te jedan iz redova Narodne stranke – Reformisti.
Za predsjednika Vijeća ponovno je izabran Vladimir Kramarić, koji je vijećnicima zaželio dobar i kvalitetan rad, uz konstruktivne rasprave i odluke koje će ići na korist žitelja općine.
Načelnik Bednje Damir Poljak, koji je na izborima osvojio 75 posto glasova, istaknuo je da su u protekle četiri godine mandata realizirani projekti vrijedni više od 50 milijuna kuna, odnosno više od 65 milijuna kuna, ako se uključi i gotovo 15 milijuna kuna vrijedan projekt izmuljivanja Trakošćanskog jezera.

– Vjerujem da smo brojnim projektima pokrenutima na komunalnom, infrastrukturnom, prometnom i širem društvenom planom, uspjeli pokrenuti razvitak cijelog općinskog područja i učiniti značajan iskorak prema boljoj kvaliteti života bednjanskoga čovjeka. To ćemo još jačim tempom činiti i u naredne četiri godine. Pod tim tempom smatram ravnomjerni razvoj općine. Krenimo od Trakošćana, za koji imamo gotov projekt za žičaru, etno naselje u Trakošćanu, autokamp, sportski tereni, rotor u Trakošćanu, trgovi u Cvetlinu, Vrbnu, stambene zgrade za mlade u Bednji, park šetnica i mnogi drugi projekti – – rekao je Poljak.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba