U Dubrovniku održan tradicionalni međunarodni plivački miting "Zlatni Orlando"

OLIMPOVCI PONOVNO USPJEŠNI: Jana Pavalić osvojila četiri zlata i tri srebra, a Vili Sivec zlato, dva srebra i broncu

Objavljeno: 14.06.2021. zagorjeinternational

U subotu i nedjelju na dubrovačkom 50-metarskom bazenu u Gružu održan je tradicionalni međunarodni plivački miting “Zlatni Orlando”. Nastupilo je oko 300 natjecatelja iz više od 20 zemalja, a miting je uvršten u FINA kalendar kvalifikacijskih natjecanja za Olimpijske igre u Tokyju.
Plivački klub Olimp Zabok nastupio je s pet natjecatelja. Jana Pavalić i Vili Sivec branili su boje Hrvatske, a kao članovi kluba nastupili su Leon Novak, Enio i Niki Horvat.
Olimpovci su ostvarili zapažene rezultate, pod vodstvom trenera Ivica Androića, koji je ujedno i trener u reprezentaciji te Lare Očić.
Jana Pavalić osvojila je sedam medalja – četiri zlatne i tri srebrne, a u ukupnom poretku s 1493 FINA boda podijelila je prvo mjesto u C kategoriji i novčanu nagradu koja im je pripala – svakoj plivačici po 50 eura.
Vili Sivec je osvojio četiri medalje – jednu zlatnu, dvije srebrne i jednu brončanu.
Ostali plivači Olimpa branili su boje kluba i dobrim plivanjem popravljali svoje osobne rezultate, pa se tako ističe još jedna Olimpova medalja – bronca koju je donio kadet Leon Novak na 200 metara mješovito u C kategoriji. (vc)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter