Prijavite se do 17. lipnja

Na igralištu OŠ Antuna Mihanovića u Petrovskom, 26. lipnja će se održati 16. Sajam udruga KZŽ

Objavljeno: 13.06.2021. zagorjeinternational

Na prostoru igrališta Osnovne škole Antuna Mihanovića Petrovsko, u subotu, 26. lipnja, s početkom u 10 sati održat će se 16. Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije, u organizaciji Mreže udruga Zagor, u partnerstvu s Udrugom “Kaj” Petrovsko, Udrugom Petrože – Krušljevo Selo, Multimedijalnim centrom Stub-Klub, Bedekovčanskom udrugom mladih i Udrugom Mraz, uz potporu Općine Petrovsko  i Krapinsko – zagorske županije.
Predviđeno trajanje službenog dijela Sajma je do 12 sati. Bit će pripremljen prigodni program, koji će uključivati glazbene i kulturno – scenske nastupe udruga, dok će se u sklopu neformalnog dijela Sajma, koji počinje od 14 sati, održati koncert, a za sve zainteresirane bit će organizirane i igre na otvorenom, poput odbojke i badmintona. U slučaju kiše, Sajam će biti održan u prostorijama Osnovne škole Antuna Mihanovića Petrovsko.
Sudionici se moraju prijaviti putem linka, najkasnije do 17. lipnja.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela 091/94 103 10 (Kristina) ili putem e-maila [email protected].
Cilj Sajma udruga je promocija rada udruga koje djeluju na području KZŽ te njihovo međusobno upoznavanje u cilju buduće suradnje na projektima. Sajam udruga namijenjen je udrugama i njihovim članovima i članicama te onima koji se žele uključiti u rad udruga te doprinijeti razvoju civilnog društva u KZŽ. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba