Održana konstituirajuća sjednica krapinskog Gradskog vijeća

Za predsjednika izabran Mladen Gregurović: “Svi ćemo raditi za dobrobit Krapine, bez obzira na stranačke boje”

Objavljeno: 11.06.2021. zagorjeinternational

HDZ-ov Mladen Gregurović novi je predsjednik Gradskog vijeća Krapine u narednom mandatnom razdoblju, dok su potpredsjednice Željkica Smrekar i Irena Šafranko. Odlučili su tako novoizabrani vijećnici na konstituirajućoj sjednici Vijeća, održanoj u četvrtak.

– Nadam se da će ovaj sastav našeg Gradskog vijeća raditi u prvom redu za dobrobit grada Krapine, bez obzira na stranačke boje vijećnika. Želim nam svima da imamo ugodnu radnu atmosferu i uvjeren sam da ćemo u naredne četiri godine svi zajedno dati sve od sebe za boljitak Krapine – rekao je novoizabrani predsjednik vijeća Mladen Gregurović.

Treći mandat

Predsjedniku i potpredsjednicama, kao i svim članovima Vijeća, čestitao je gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.
– Svi smo mi ovdje zahvaljujući građanima, koji su nam svojim glasovima na lokalnim izborima ukazali povjerenje jer su prepoznali da se u Krapini puno radilo i žele da se tako dobro nastavi raditi i dalje, što im, siguran sam, možemo obećati. Gradonačelnik sam već u trećem mandatu, vrlo dobro znam potrebe naših građana i slušam njihove prijedloge koje sa svojim timom pretvaram u projekte. Tako ću i nastaviti, a u realizaciji planova i projekata nadam se velikoj podršci svih vijećnika novog Gradskog vijeća – poručio je gradonačelnik.

Najbolje odluke

– Uistinu vjerujem da ćemo na sjednicama Vijeća voditi dobre i konstruktivne rasprave na dobrobit našeg grada i svih njegovih žitelja, da ćemo raspravljati u pozitivnom smjeru. Ne možemo svi razmišljati na isti način, ali vjerujem u pozitivnu atmosferu i donošenje najboljih odluka vezanih uz grad Krapinu – zaključio je gradonačelnik Gregurović.
Gradsko vijeće Grada Krapine ima 15 vijećnika. Deset mandata u Gradskom vijeću dobila je lista HDZ-a s koalicijskim partnerima, tri mandata koalicija SDP-HSU, a po jednom mjesto imaju Glas i ZS.
Prva radna sjednica novog krapinskog Gradskog vijeća trebala bi biti održana kroz mjesec dana. (ZI)

Najnovije po kategorijama

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

EKSKLUZIVNO - ODLUČILA ISTUPITI: Kandidatkinja za ravnateljicu Spec. bolnice u Krapinskim Toplicama, klinička psihologinja Gordana Kamenečki o procesu izbora

“Vjetar u leđa mi je velika podrška zaposlenika, a uvjerena sam da je i Županiji u interesu da SBKT vode kompetentni ljudi, bez obzira na stranačku (ne)pripadnost”

Objavljeno: 26.11.2022. Alen Brodar

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter