U prometnoj nesreći u Krapini teško ozlijeđen 66-godišnji vozač

SLOVENAC (29) MU ODUZEO PREDNOST: Skretao preko pune crte, bez da je prethodno propustio vozilo iz suprotnog smjera, u kojem su se nalazili 66-godišnjak i 55-godišnjak

Objavljeno: 11.06.2021. JJ

U četvrtak oko 10.10 sati, u Krapini na DC1, došlo je do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.
Do prometne nesreće je došlo kada je 29-godišnji državljanin Slovenije, upravljajući osobnim vozilom slovenskih registarskih oznaka, oduzeo prednost prolaska osobnom vozilu hrvatskih registarskih oznaka kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin. Slovenski vozač je započeo radnju skretanja preko pune središnje razdjelne crte, bez da je prethodno propustio vozilo koje je nailazilo iz suprotnog smjera te je tom prilikom došlo do sudara dvaju vozila.
U vozilu se sa 66-godišnjakom nalazio i putnik, 55-godišnji hrvatski državljanin. Vozač (66) je prevezen u Opću bolnicu Zabok i bolnicu hrvatskih veterana, gdje mu je pružena liječnička pomoć te je utvrđeno kako je zadobio teške tjelesne ozljede. Nakon toga je prevezen u Klinički bolnički centar “Sestre Milosrdnice” u Zagrebu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba