VAŽNA OBAVIJEST: Voda iz lokalnih vodovoda s područja Mjesnog odbora Peršaves – Vukanci – Delkovec - Frkuljevec Peršaveski mora se prokuhavati!

OPĆINA MAČE: Cisterne pitke vode narednih će dana biti osigurane u Delkovcu i Vukancima, no ne zaboravite na zakonsku obvezu priključenja na mrežu Zagorskog vodovoda

Objavljeno: 01.06.2021. zagorjeinternational

Iz Općine Mače obavještavaju sve korisnike lokalnih vodovoda sa svog područja, da su im iz Zavoda za javno zdravstvo KZŽ dostavili izvješće vezano uz rezultate analize vode iz lokalnih vodovoda koji se nalaze na području Mjesnog odbora Peršaves – Vukanci – Delkovec – Frkuljevec Peršaveski te da ona nije u skladu s propisanim parametrima.

– Sukladno dobivenim rezultatima, voda iz navedenih vodovoda nije u skladu s propisanim parametrima te je istu potrebno prokuhati prije same upotrebe. Narednih dana bit će osigurane cisterne pitke vode na sljedećim lokacijama: raskrižje u Delkovcu, kod kućnog broja 30A i na raskrižju u Vukancima, kod kućnog broja 75 – najavljuju iz Općine Mače te ujedno podsjećaju sve korisnike lokalnih vodovoda s područja spomenutog mjesnog odbora na zakonsku obvezu priključenja građevine odnosno druge nekretnine kod ovlaštenog distributera, Zagorskog vodovoda.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba