Održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Lobora

Za predsjednika izabran Dragutin Adanić, načelnica Ljubica Jembrih najavljuje nove projekte: “Svi imamo isti cilj, a to je napredak Lobora”

Objavljeno: 30.05.2021. AB

U subotu je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Lobor. U novi saziv izabrano je ukupno 13 vijećnika i vijećnica. S liste HDZ-a u Općinsko vijeće ušlo je osmero vijećnika: Josip Horvat, Ivan Labaš, Marina Bezak, Dragutin Adanić, Dario Šeremet, Dalibor Tadić, Josip Cvetko i Mateja Posarić. S liste SDP – ZS izabrana su četiri vijećnika: Krunoslav Bodalec, Mario Vujica, Mirko Martinuš i Božidar Šuti, a s liste Narodne stranke – Reformisti i HNS-a jedan vijećnik, Tomo Vrlec.

Nakon izbora Mandatne komisije i njenog izvješća o rezultatima izbora, svi vijećnici su dali svečanu prisegu. Potom je za predsjednika Općinskog vijeća Lobora izabran Dragutin Adanić, a za potpredsjednike Josip Cvetko i Krunoslav Bodalec.

Načelnica Općine Lobor Ljubica Jembrih čestitala je svim izabranim vijećnicima i vijećnicama te ih pozvala na zajednički rad.

– Na nama je da opravdamo svoje programe i povjerenje mještana koje smo dobili. Stavimo politiku na stranu, jer nam je svima cilj isti, a to je napredak Lobora – poručila je Jembrih.

Načelnica je dodala da je vrijeme za nove projekte i nove kilometre asfaltiranih prometnica, najavila je ove stipendije za studente te nastavak brige za djecu, mlade i mještane treće životne dobi. Među projektima u mandatu koji je upravo počeo su gradnja vatrogasnog doma i Loborskog sportskog centra, nastavak asfaltiranja i uređenja komunalne infrastrukture, sadržaji za mlade te razvoj turizma.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba