OPTIKA "OPTANA 22" OTVORILA JE NOVU POSLOVNICU U KRAPINI, U KOJOJ VAS POVODOM OTVORENJA, OČEKUJU I POSEBNI POPUSTI!

ŠESTA POSLOVNICA U ZAGORJU: “Veselimo se novim poslovnim uspjesima i tome što ćemo biti još bliže našim dugogodišnjim, ali i novim klijentima”

Objavljeno: 30.05.2021. zagorjeinternational

Optana 22 (bivša Optika Ana) ima dugogodišnju obiteljsku tradiciju. Posluje od 1990. godine, oduvijek sa željom da čovjeku pristupi i posveti mu se prvenstveno kao osobi, a tek onda kao pacijentu ili klijentu.
– Kako nam je zdravlje i zadovoljstvo naših brojnih klijenata na prvom mjestu, jedan od glavnih ciljeva bila nam je i dostupnost svim našim kupcima i približavanje novima. Vođeni time, danas imamo čak šest poslovnica na prostoru Krapinsko – zagorske županije. To su Zabok, Zlatar, Ivanec, Hum Na Sutli, Krapinske Toplice i naša novootvorena lokacija u Krapini, na adresi Ulica Ljudevita Gaja 20 – kažu iz Optane 22.
Dodaju kako su jedini u ovom dijelu Hrvatske s ponudom ekskluzivnih brandova, što je rezultat stalnog praćenja trendova, želja i potreba, pa u njihovim poslovnicama uvijek možete pronaći jedinstvene modele, kako sunčanih, tako i dioptrijskih naočala.
– Također, jedina smo optika u sklopu koje postoji i Poliklinika za oftalmologiju, pod nazivom “Poliklinika Ana”, koja besplatno obavlja preglede vida za dioptriju, provjeru očnog tlaka, savjete doktora pa čak i drugo mišljenje oftalmologa. Poznati smo i po našoj fleksibilnosti i želji za prilagođavanjem potreba našim klijentima, pa smo tako jedina optika u ovom dijelu koja će rado obavljati dostave na kućnu adresu – kažu iz Optane 22.
Povodom otvorenja, pripremili su za vas i POSEBNE AKCIJE koje možete pronaći u novoj Optana poslovnici u Krapini, a to su:
• 30 – 50 posto na odabrane modele sunčanih i dioptrijskih naočala
• 30 posto na CONVERSE sunčane i dioptrijske naočale
• 30 posto na leće sa zaštitom od monitora (protiv plave svjetlosti)
• 30 posto na sunčane naočale s dioptrijom

– Veselimo se novim poslovnim uspjesima u Krapini i tome što ćemo biti još bliže našim dugogodišnjim i budućim novim klijentima! – poručuju iz Optane 22.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba