UPAO U ZAMKU: Policija ga uhitila zahvaljujući srpskoj grupi lovaca na pedofile – tražili ga fotografiju kao dokaz da iza poruka zaista stoji on

Muškarac s Paga (33) misleći da se dopisuje s 12- godišnjakinjom, postavljao joj neugodna pitanja i slao intimne fotografije

Objavljeno: 29.05.2021. zagorjeinternational

Muškarac (33) s otoka Paga, 12- godišnjoj djevojčici slao fotografije sebe u boksericama te svog spolnog organa, ispitivao je li sama i postavljao pitanje može li je “pitati nešto intimno“. Djevojčica mu je na to odgovorila kako je ona dijete, rekla da ima 12 godina te da ne zna zašto joj se želi pokazivati. Odgovorio joj je kako više nije dijete i da je već velika, a nazvao ju je i “lipotom“, piše ICV.

Muškarac je bio uporan u slanju poruka djevojčici, postavljajući joj neugodna pitanja poput toga što ima na sebi, je li obučena i hoće li nekome pokazati poruke. Nije odustajao pa čak ni onda kad mu je djevojčica napisala kako je ne zanima ništa od toga što joj šalje.

Sreća u ovoj situaciji bila je ta da pedofil s Paga nije slao poruke 12- godišnjoj djevojčici kako je cijelo vrijeme tijekom dopisivanja mislio. Naime, radi se “lažnoj“ djevojčici, iza koje zapravo stoji organizacija “Stop pedofiliji“. Grupa lovaca na pedofile, sa sjedištem u Srbiji, uspjela je nagovoriti muškarca, predstavljajući se kao djevojčica, da se kao dokaz da nije netko drugi, fotografira s prstom na usnama.

Muškarac je uhićen, a prema zasad neslužbenim informacijama, radi se o zaposleniku zadarskog Zavoda za hitnu medicinu. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba