I službeno počinje sezona kupanja u Zagorju!

Danas se otvaraju vanjski bazeni Termi Tuhelj i novi bazen u Stubakima, u sklopu Specijalne bolnice

Objavljeno: 28.05.2021. zagorjeinternational

Danas se otvaraju vanjski bazeni Termi Tuhelj i Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice, što znači da i službeno započinje sezona kupanja u Zagorju – a, nadajmo se, i sezona uživanju u suncu i nešto višim temperaturama.

Vodeni planet Termi Tuhelj s brzom rijekom, bazenom s valovima, toboganom s pet traka za spuštanje, adrenalinskim toboganima, dječjim bazenima s brojnim prskalicama i igračkama – jamči vrhunsku zabavu za sve generacije.

Dobra je stvar i da kišno vrijeme u Tuheljskim Toplicama ne može pokvariti dobro raspoloženje jer temperatura bazena ne ovisi o vremenskoj prognozi – voda je uvijek optimalna za uživanje, a kad oblaci baš jako zaprijete, zabava se uvijek može preseliti u zatvoreni dio, gdje vas očekuju ležaljke, vodena masaža, tobogani, dječji Vodeni grad, a za potpuno opuštanje, tu su revitalizirajući tretmani i Svijet sauna, kojima je teško odoljeti.

Na vanjske bazene Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice posjetitelji danas mogu ući besplatno, a inače će cijena cjelodnevne ulaznice radnim danom iznositi 40 kuna, a vikendom 50 kuna. Za umirovljenike, studente i srednjoškolce radnim će danom cijena ulaznice iznositi 30 kuna, a vikendom 45 kuna. Cijena ulaznice za djecu od 3 do 15 godina iznosit će 25 kuna radnim danom i 30 kuna vikendom. Mogući su i drugi popusti, poput obiteljskih ulaznica petkom te dodatnih 15 posto manje cijene za umirovljeničke ulaznice ponedjeljkom. Radno vrijeme bazena je od 10 do 20 sati.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba