HDZ Gornje Stubice podržao Jasmina Krizmanića (HNS) u utrci za još jedan mandat na čelu općine:

“Aktualni i budući načelnik pokazao je koliko mu je stalo do Gornje Stubice, on neće stati s kapitalnim projektima za dobrobit svih mještana”

Objavljeno: 28.05.2021. zagorjeinternational

HDZ Gornje Stubice pružio je podršku Jasminu Krizmaniću, aktualnom načelniku i kandidatu HNS-a i Reformista za novi mandat koji će se za načelničko mjesto boriti u nedjelju u drugom krugu izbora protiv Vladimira Škvorca, kandidata SDP-a i HSU-a.

– S gospodinom Krizmanićem postigli smo dogovor oko kapitalnih projekata koji se moraju provoditi u našoj općini za dobrobit svih sumještana. Kako je on pokazao razumijevanje, spremnost na kompromis, razgovor i suradnju, odlučili smo mu dati podršku kao čovjeku koji je i više nego sposoban sve te projekte realizirati – poručili su iz HDZ-a.

Kako ističu, s Jasminom Krizmanićem povezuje ih sličan program koji se prije svega fokusira na kapitalna ulaganja i projekte te brigu za interes i dobrobit svih mještana Gornje Stubice.

– Aktualni i budući načelnik pokazao je koliko mu je stalo do Gornje Stubice i mještana sa svim projektima koje je u svoja prethodna dva mandata realizirao, a takav čovjek kao što je on neće stati, ići će i dalje sa svim najavljenim ulaganjima – izgradnjom sportske dvorane, razvojem Poslovne zone Gornje Stubice. To su sve kapitalni projekti za koje ima našu punu podršku – ističu iz HDZ-a i napominju kako ti projekti neće biti mogući bez Vlade RH s kojom budući načelnik dobro surađuje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba