Gesta za svaku pohvalu

Oko 50 litara bučinog ulja s međunarodne izložbe Varaždinci donirali Pučkoj kuhinji Caritasa Varaždinske biskupije

Objavljeno: 27.05.2021. zagorjeinternational

Varaždinska županija je Pučkoj kuhinji Caritasa Varaždinske biskupije donirala oko pedeset litara kvalitetnog bučinog ulja različitih proizvođača koji su svoje ulje dali na nedavno održanu Međunarodnu izložbu bučinih ulja Alpe Adria.

Bučino ulje je ravnatelju biskupijskog Caritasa Anti Šoli predao pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i ruralni razvoj Varaždinske županije Dragutin Vincek.

– Pohvalno je i lijepo što Županija misli na nas, i to ne samo prigodom blagdana, nego cijele godine. Imamo oko  300 korisnika naše pučke kuhinje i ja se nadam da će primjer Varaždinske županije slijediti i ostale institucije  – rekao je Šola.

Ovu jedinstvenu izložbu bučinih ulja u Europi organizirala je Varaždinska županija sa Savezom Alpe – Adria i još dvanaest hrvatskih županija, a prijavljeno je bilo 168 bučinih ulja iz četiriju država – Hrvatske, Austrije, Slovenije i Mađarske.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter