Bizaran slučaj u susjedstvu

Uhićeni sin mesar i majka cvjećarka koji su operirali ljude u Beogradu

Objavljeno: 24.05.2021. zagorjeinternational

Srpska policija uhitila je 23-godišnjeg mesara Savu K. i njegovu majku, cvjećarku Nelu, jer su operirali ljude u improviziranoj operacijskoj sali u Beogradu i to unutar staklene terase, piše Kurir, a prenosi Večernji list. Protiv njih je podignuta optužnica za nadriliječništvo. 

Sumnja se da je Sava, lažno se predstavljajući, osakatio desetine ljudi, a jedna od njegovih žrtvi je i 33-godišnja Zagrepčanka Katarina Liović, koja je došla na korekciju usana, a ostala bez pola usnice.

Poznato je i da je 23-godišnjak operirao u Albaniji kad je imao samo 19-godina. Objavljena je i snimka na kojoj se hvali klinika u kojoj radi, nudi tretmane matičnim stanicama i bavi se regenerativnom medicinom. Pretpostavlja se da osoblje te klinike nije imalo nužno medicinsko znanje kao ni dozvole jer bi inače shvatilo da mladić nije liječnik.  Nakon Albanije, nastavio je operirati u rodnoj Batajnici u predgrađu Beograda, za što je lažirao diplomu i osobnu iskaznicu. Nakon što se otkrilo kako nije liječnik, cijela obitelj pobjegla je u Beograd, gdje je nastavio s operacijama. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba