U Galeriji grada Krapine je otvorena jubilarna 50. izložba nakita, “objekata”, predmeta i slika zlatarskog majstora Stjepana Balje, a održan je i koncert evergreena

“Autor se predstavlja s unikatnim nakitom u zlatu, srebru, bakru, mjedi, prirodnim tvorbama i staklu – može se razgledati do 16. lipnja“

Objavljeno: 22.05.2021. zagorjeinternational

U Galeriji grada Krapine, u petak, s početkom u 19 sati održano je otvorenje jubilarne 50. samostalne izložbe nakita, “objekata”, ukrasnih predmeta kućnog interijera i slika sakralnih motiva zlatarskog majstora Stjepana Balje iz Zaprešića.

Otvorenje je, u skladu s epidemiološkim mjerama, održano u dvorištu Galerije, a moglo se pratiti i putem YouTube kanala te mrežne stranice Pučkog otvorenog učilišta Krapina.

-Autor se predstavlja s unikatnim nakitom u zlatu, srebru, bakru, mjedi, prirodnim tvorbama i staklu. Dakle, predmeti su oblikovani u kombinacijama različitih tehnika. Pokrovitelji izložbe su Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske te Grad Krapina, a moći će se razgledati do 16. lipnja – rekla je ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Krapina Grozdana Pavlović.

Nakon otvorenja izložbe, održao se koncert evergreena. Karlo Kukovačec, Tomislav Presečki i Mario Pavlić izveli su neke od najvećih domaćih i stranih hitova.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba