Edukaciju nezaposlenih osoba organizirao je HZZ, a provelo Učilište "Piramida znanja"

OD SADA SU KONKURENTNIJI NA TRŽIŠTU RADA: Podijeljena uvjerenja polaznicima osposobljavanja za zavarivača MIG MAG postupkom

Objavljeno: 20.05.2021. zagorjeinternational

U Zaboku je održana podjela uvjerenja polaznicima osposobljavanja za zavarivača MIG MAG postupkom. Naime, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina, u skladu s potrebama na tržištu rada, uputio je na edukaciju nezaposlene osobe, kako bi se podigla razina zapošljivosti i uskladile potrebne kompetencije i kvalifikacije s potrebama na lokalnom tržištu rada.
Osposobljavanje koje je trajalo od 22. ožujka do 10. svibnja, provelo je Učilište “Piramida znanja” – Ustanova za obrazovanje odraslih, Donja Stubica, a provodilo se u prostorima učilišta u Zaboku, dok je praktična nastava bila organizirana u prostorijama poslodavca u Oroslavju.
Svi su polaznici uspješno položili teorijski i praktični dio ispita te stekli uvjerenje o osposobljenosti i odgovarajući atest. Polaznici su obrazovanje odraslih ocijenili kao pozitivno i korisno iskustvo u svom daljnjem profesionalnom razvoju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba