Borite se s rupama u kućnom proračunu?

Do novca bez zaduživanja? Moguće je uz otkup zlata!

Objavljeno: 18.05.2021. zagorjeinternational

Zbog aktualne krize, uz ozbiljne zdravstvene probleme, događaju se i veliki potresi u gospodarstvu. Mnoge su obitelji pogođene posljedicama zatvaranja obrta i poduzeća, gubitkom poslova ili smanjivanjem plaća. Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, ukupan broj nezaposlenih u Hrvatskoj lani se povećao za više od 21 posto u odnosu na kraj 2019., a ove se godine kriza nastavlja… Rupe u kućnim proračunima ljudi su često prisiljeni zatvarati uzimanjem gotovinskih kredita pod svakakvim uvjetima. Posljedice su, nažalost, česte blokade računa, ovrhe i ulazak u još veće probleme.

I mnogi su se građani Zaboka tako pitali hoće li moći zatvoriti financijske potrebe do kraja mjeseca ili će se morati zadužiti. No, saznali su da postoji jednostavniji način dolaska do gotovine.

U poslovnici Auro Domusa, jedinog hrvatskog lanca specijaliziranog za otkup zlata, moguće je doći do gotovine brzo i jednostavno. Za komad lom zlata, zaboravljenu zlatnu ogrlicu ili zubno zlato, moguće je dobiti pozamašan iznos gotovine. Mnogi kod kuće imaju takav zlatni predmet na kojeg su možda i zaboravili, a može im riješiti neki financijski problem. Ili ga barem znatno olakšati. Sve što trebaju učiniti, jest donijeti ga u poslovnicu Auro Domusa gdje će ga ljubazni djelatnici besplatno procijeniti i ponuditi otkup.
Kako je zlato uvijek na cijeni, iz poslovnice klijenti izlaze zadovoljni, sa znatno podebljanim novčanikom!
Na ovaj se način zlato zanemareno u ladicama može najbolje iskoristiti kako bi se izbjeglo skupo zaduživanje i riješio problem nedostatka gotovine.

Auro Domus možete kontaktirati i saznati sve što vas zanima pozivom na besplatni broj info-telefona 0800 73 72 ili dolaskom u poslovnicu Zabok, na adresi Matije Gupca 45.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter