Održana redovna i izborna skupština DVD-a Klanjec

Za predsjednika ponovno izabran Ervin Šoban, a zamjenik će mu u narednih pet godina biti Nenad Šoban

Objavljeno: 17.05.2021. zagorjeinternational

Održana je redovna i izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Klanjec, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera. Prisustvovali su članovi DVD-a Klanjec, predsjednik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Stjepan Skuliber, predsjednik Vatrogasne zajednice Klanjec Željko Zajec te gradonačelnik Klanjca Zlatko Brlek.
Na mandat od pet godina, izabrano je novo vodstvo DVD-a, pri čemu je za predsjednika ponovno izabran Ervin Šoban, a za njegova zamjenika Nenad Šoban. Za tajnika je izabran Marijan Sporiš. Zapovjednikom i dalje ostaje Danijel Penezić, a za njegova zamjenika izabran je Stanko Brglez.  

Kapitalna ulaganja

Predsjednik Šoban je u svom godišnjem izvješću o radu Društva istaknuo kako je DVD Klanjec iskoristio pandemijsku godinu kako bi uz veliku potporu Grada, ali i sugrađana i svojih članova, realizirao kapitalna ulaganja u svoju dugotrajnu imovinu. U potpunosti je obnovljeno krovište na vatrogasnom domu, napravljena je nova toplinska ovojnica, ugrađena su nova ulazna vrata na domu, ali i nova ulazna vrata za tavanske i podrumske prostorije doma. U narednom razdoblju, obavit će se radovi na uređenju unutrašnjosti doma.

Pomoć nakon potresa

Zapovjednik Danijel Penezić podnio je Izvješće o radu vatrogasne postrojbe, rekavši da se zbog pandemije nisu mogla održati planirana natjecanja, vježbe i školovanje vatrogasaca, ali da je postrojba uspješno izvršila sve svoje zadaće, pripomogla Civilnoj zaštiti u provedbi epidemioloških mjera, a od velike pomoći bila je građanima nakon potresa krajem godine.
Financijsko izvješće podnio je blagajnik Mateo Šoban, a iz njega je vidljivo da su podmireni svi prispjeli računi te da društvo nema nikakvih dugovanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba